Beschrijving

LET OP! Deze woonunit dient te worden verplaatst, staat nu op het terrein van de fabriek en kan NIET op deze locatie worden bewoond.

_________________________________________________________________________________________________________________________________

Neem je eigen woning mee……….deze energiezuinige woonunit met complete woonkeuken, knusse living, 3 slaapkamers en ruime badkamer is “ready to go”!

We hebben het over een compleet afgewerkte eengezinswoning met betonnen verdiepingsvloeren v.v. vloerverwarming (- en koeling) welke door het toepassen van de nieuwste installaties geheel Nul-Op-de-Meter is, dus geen energielasten als u zonnepanelen op het platte dak plaatst.
De individuele Itho warmtepomp, Itho boiler, balansventilatie en WTW unit zijn al geïnstalleerd.
Na het aansluiten hoeft u alleen nog uw meubels te plaatsen want zelfs de wanden zijn al behangen. 

In opdracht van Belle-Vue Wonen heeft Ursem Modulaire Bouwsystemen samen met Schouten Techniek deze geprefabriceerde eengezinswoning ontwikkeld en dit betreft het show-model.

Dit is geen alledaagse aanbieding maar uitermate geschikt om in te wonen als u groots gaat verbouwen of een groot perceel heeft en een woning voor uw kinderen of ouders op eigen terrein wil plaatsen. Maar denk ook aan een kantoor bij huis of onderkomen van werknemers bij uw bedrijf. Enfin, voldoende mogelijkheden!

Even op de aanhanger zetten is natuurlijk geen optie maar daarvoor heeft de bouwer contacten.
Meer informatie over dit bijzondere object is beschikbaar bij de makelaar.

Bijzonderheden:
-	Geen 2% overdrachtsbelasting
-	21% BTW verschuldigd
-	Verplaatsen van de unit is voor de koper

Kenmerken